2725
  • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ Γ.- SERVICE GAS GK AUTO CAR
https://www.synergeia-automoto.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1000/B1 001-1504536040.jpg

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ Γ.- SERVICE GAS GK AUTO CAR

Λεωφόρος Αθηνών 169, Χαϊδάρι 124 61, Αττική

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

SERVICE GAS GK AUTO CAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Είμαστε ειδικοί στις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης σε αυτοκίνητα. Είμαστε εγκεκριμένο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης (Αρ. Αδειας 15825 /Φ. 1751 π.δ. 78/88). Μια οργανωμένη εταιρεία με πολύ έμπειρους τεχνικούς και εγκαταστάτες. Χρησιμοποιούμε μόνο συστήματα (κιτ) υγραερίου που έχουν εξαιρετική απόδοση και υψηλή αξιοπιστία και που έχουν δοκιμαστεί σε πάρα πολλά αυτοκίνητα και σε όλες τις συνθήκες καιρού.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση στο χώρο της υγραεριοκίνησης στη χώρα μας. Δίνουμε έμφαση στην άμεση και όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους μας επισκέπτονται. Στόχος μας είναι επίσης να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή συμβουλή και ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του υγραερίου.
Θα σας ενημερώσουμε επίσης για το τι πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση της υγραεριοκίνησης (δηλαδή τον τρόπο οδήγησης και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με καύσιμο LPG).
Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά συστήματα υγραερίου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για όλους.
Πιστεύουμε ότι το υγραέριο προσφέρει εξαιρετική αξία για την εξοικονόμηση του κόστους των καυσίμων και τη διάσωση του περιβάλλοντος.

 

Περιγραφή Υπηρεσιών

Η εταιρεία μας προσφέρει:

Αξιόπιστη εγκατάσταση συστήματος μετατροπής υγραερίου από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς με συνέπεια και επαγγελματισμό. Πάντα, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα, υψηλών προδιαγραφών συστήματα υγραεριοκίνησης.
Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή. Εγγύηση 7 ετών για την καλή λειτουργία του συστήματος και των εξαρτημάτων εγκατάστασης.
Ειδικές τιμές σε ιδιώτες ή επαγγελματίες οδηγούς και εταιρίες για τη μετατροπή περισσότερων του ενός αυτοκινήτων.
Ίδια τιμή για οποιαδήποτε δεξαμενή υγραερίου επιλέξετε.
Αναλυτική ενημέρωση στο χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.
Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά καταλληλότητας για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας ελέγχου από το ΚΤΕΟ.
Απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας, όσον αφορά στην επιλογή συστήματος εγκατάστασης, αλλά και τον τρόπο αποπληρωμής του (έως 48 δόσεις).

Εγγύηση
Παρέχουμε δύο χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών, η οποία είναι επεκτάσιμη στα πέντε έτη κατόπιν συνεννοήσεως με ειδική συμφωνία.
ΚΤΕΟ
Αναλαμβάνουμε εμείς να περάσουμε το αυτοκίνητό σας από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ), καθώς και την αλλαγή της άδειας στο Υπουργείο Μεταφορών, χωρίς επιπλέον κόστος, μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
Αν επιθυμείτε να περάσετε μόνοι σας από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) το αυτοκίνητό σας, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λ. Αθηνών 169, Χαϊδάρι, 12462, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2105813424
ΚΙΝ.  6989083257
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΣΟΥ-260923
260923-260924

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

1.png4.png1.png6.png4.png5.png6.png
Today31
Yesterday1187
This week31
This month14919
Total1416456

Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024

Publish modules to the "offcanvs" position.